5.10.10

ένα χαμογελάκι πριν την καληνύχτα...

Σερφάρω άπειρες ώρες στο internet.
Είμαι ένθερμη οπαδός του e-shopping και μπορώ να χαθώ για ώρες μέσα σε sites που αφορούν μόδα, design, σπίτια & παιδικά δωμάτια. 
Ή μάλλον καλύτερα, σε ξένα blogs, από αυτά που έχουν λίγο απ'όλα, με φόκους πάντα λίγο από vintage και ξεχωριστό design σε ό,τι και αν προτείνουν, από χαρτοπετσέτες μέχρι δερμάτινες πολυθρόνες και από κορνίζες μέχρι παιδικές κρεμάστρες.
Και όλο βλέπω πράγματα και την μία τα αποθηκεύω στα favorites στην δουλειά, την άλλη στο γραφείο, μετά στέλνω links στο  hotmail (που κλειδώνει ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, να το καταγγείλω αυτό) για να τα θυμηθώ, ή στο gmail, στο τέλος ανοίγω ασταμάτητα παράθυρα και ο υπολογιστής κολλάει, εγώ βαριέμαι, αρχίζει να ξημερώνει... και δεν ποστάρω τίποτα.
Αυτά όπως τα διακοσμητικά/μομπίλ ορ νοτ, παίξτε το λίγο, πρέπει να σας τα δείξω.
Από υπέροχα μαξιλαράκια αρκετά σε αναπάντεχα χρώματα για παιδικά δωμάτια, όπως λαμέ ή πράσινη παγέτα, σύννεφα, μπαλόνια, φεγγάρια (και όχι μόνο ζωάκια), είμαι σίγουρη ότι θα άφηναν στο δωμάτιο μία μυρωδιά από όνειρο και παραμύθι.
Τα βρήκα στο http://pomponpetillant.blogspot.com/ και νομίζω ότι μπορούν και να φτιαχτούν κάπως... από κάποιον που το έχει... Ε...? ... 'Οχι...?
Καληνύχτα guys.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου